اطلاعات در مورد نقاشی ساختمان


اگر کارهای عملی و فنی را دوست داشته و تا حدی شم هنری دارید، شغل نقاشی ساختمان می تواند برای  شما مناسب باشد.

نقاش از رنگ های مختلف برای پوشش دادن سطوحی مانند دیوارهای داخلی (و گاهی بیرونی)، سقف ها، درب ها و پنجره های ساختمان استفاده می کند. او قبل از شروع نقاشی ساختمان ، باید سطوح را به کمکک سنباده، بتونه کاری یا گچ کاری صاف و یکدست کرده و بعد رنگ آمیزی را شروع کند. از وسایلی که نقاشش ساختمان در کار خود استفاده می کند می توان به رنگ، گچ، قلم مو یا غلتک، سنباده، تینر و نردبان نام برد.

 به عنوان یک نقاش باید خلاق بوده و در کار خود دقت زیادی داشته باشید. همچنین باید به جزئیات توجه کرده و از ارتفاع نترسید. مشتریان معمولا به دنبال نقاش های ماهر و با تجربه هستند. شما می توانید در پروژه های کوچک مانند منازل شخصی و یا در پروژه های بزرگ مانند ساختمان ها و برج های عظیم مشغول با کار شوید.  کار شما می تواند به صورت فردی یا گروهی باشد.

ساعت کاری نقاش بسته به نوع کار و سفارش مشتری دارد. در زمان هایی که نقاش ها سفارش کار می گیرند، باید تمام وقت و حتی گاهی در روزهای تعطیل مشغول نقاشی ساختمان  باشند تا بتوانند به موقع کار راا به اتمام برسانند. ممکن است نقاش مدتی بین سفارشات مختلف بیکار باشد. محل کار نقاش ساختمان معمولاا در منازل، ادارات یا سازمان های مختلف است.
  
در ادامه برای آشنایی بیشتر با شغل نقاشی ساختمان اطلاعات کاملی در زمینه وظایف، مهارت و دانش موردد نیاز، تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل، فرصت های شغلی و بازار کار و میزان درآمد نقاش ساختمان ارائه میی شود.    نقاش ساختمان (House painter) کسی است که دیوارهای درونی و در برخی از موردها، دیوارهای بیرونی ساختمان را رنگ‌آمیزی می‌کند.

 وظایف نقاش ساختمان

نقاش ساختمان در کار خود از رنگ، روغن، تینر و سایر مواد لازم استفاده کرده و محل مورد نظر را مطابق با خواسته و نظر مشتری رنگ آمیزی می کند. وظایف اصلی او عبارتند از :

  • اندازه گیری سطوح برای تخمین میزان رنگ و وسایل مورد نیاز
  • کندن رنگ یا پوشش قدیمی سطوح
  • پرکردن سوراخ ها و ترک ها و کاملا صاف کردن سطوح به کمک بتونه کاری و گچ کاری
  • زدن رنگ آستری
  • ترکیب رنگ های مختلف برای رسیدن به رنگ مورد نظر
  • رنگ زدن نهایی

 

 مراحل ۹ گانه رنگ کاری:


1-عادی کردن سطوح

2- روغن‌ کاری
3- بتونه 
4 -سمباده کاری
5- آستر اولیه
6- ترمیم بتونه
7- سمباده کاری مجدد
8- آستر دوم
99- رنگ رویه

مراحل رنگ‌آمیزی:


1 -‌ انتخاب رنگ مناسب

2 - آماده‌سازی فضاهای داخلی خانه

3 - آماده‌سازی رنگ

4 - از کجا شروع کنیم؟

اولین قدم: سقف

انواع رنگ :

1)      رنگ پلاستیک

2)      رنگ روغنی

3)      رنگ بلکا

4)      رنگ مولتی کالر

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.